La penya sevillista "A 1000 Km de Nervión
La penya sevillista A 1.000 Km de Nervión
Futbol

La penya sevillista de Barcelona A 1.000 Km de Nervión rep l'atac d'un grup de radicals

L'atac ha estat el dia abans del partit que el Sevilla disputa contra l'Espanyol a l'estadi de Cornellà-el Prat

Actualitzat

La penya sevillista A 1.000 Km de Nervión de Barcelona va rebre aquest dissabte l'atac d'un grup de 20 a 25 violents. Amb la cara amagada, els radicals van agredir els sevillistes a les 21.15, abans de l'acte del desè aniversari de l'entitat, que va comptar amb l'assistència del president del Sevilla, Pepe Castro.

El president de la penya, Joan Mora, a Canal Sur Radio, explicava: "Han vingut amb barres de ferro i porres extensibles. Ens han agafat per sorpresa i després han fugit corrent. Hi ha gent amb un tall a la mà i altres ferides. A mi m'han donat un cop a l'esquena i un cop de puny."

Les sospites sobre l'autoria d'aquesta agressió van recaure en radicals del gran rival del Sevilla, el Betis. L'agrupació de socis bètics Betis Barna, davant les acusacions a les xarxes socials, es va voler desmarcar a Twitter d'aquests fets.

 

La reacció oficial del Betis ha arribat del seu president, Ángel Haro, que s'ha solidaritzat amb el Sevilla i ha condemnat "l'atac que ha patit la família sevillista. Hem de condemnar-lo enèrgicament i desitjar que millorin les persones que han estat agredides". El Sevilla, segon classificat de la Lliga, juga aquest diumenge contra l'Espanyol al RCDE Stadium de Cornellà-el Prat.

Anar al contingut