FUTBOL

El Comitè de Competició podria ajornar el Barça-Madrid del Camp Nou al 4 o el 18 de desembre

El Barça i el Reial Madrid no veuen bé un canvi d'estadi i la Federació Espanyola no descarta l'ajornament del partit previst pel 26 d'octubre al Camp Nou

Actualitzat

El Barça-Madrid que s'ha de jugar el 26 d'octubre al Camp Nou està en el punt de mira de la Lliga. Javier Tebas ha demanat a la Federació Espanyola que s'inverteixi el calendari, és a dir, que en lloc que de jugar-se a Barcelona, es jugui al Santiago Bernabéu i al·lega "causes de força major" per la situació que es viu a Catalunya arran de la sentència del procès. El 26 d'octubre, el dia del clàssic al Camp Nou, hi ha prevista una manifestació de protesta per la sentència del Suprem, i d'aquesta coincidència neix la petició de la Lliga.

Però, ara mateix, ni el Barça ni el Madrid veuen bé un canvi d'estadi mentre que la Federació no descarta, això sí, l'ajornament del partit i traslladar el clàssic al diumenge 27 d'octubr o al 4 o 18 de desembre, les dues dates més probables ara mateix. Segons avancen diversos mitjans de comunicació, el Comité de Competició pot prendre una decisió definitiva entre dijous i divendres.

La Federació Catalana, a favor que es jugui al Camp Nou

El president de la Federació Catalana, Joan Soteras s'ha mostrat contundent sobre aquesta proposta de canvi d'escenari del Clàssic i ha deixat clar que el partit s'ha de jugar al Camp Nou.

"La Liga ha corregut molt a demanar el canvi. Crec que això es prematur perquè falten molt dies. Tot el que fa la LFP sempre és a correcuita i sempre fan les coses mal fetes. Hauria de ser un acte de força major per canviar d'escenari. El partit està fixat a Barcelona i s'ha de jugar a Barcelona.

El Clàssic de la propera setmana és el primer partit que el Barça disputaria a l'estadi després de la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés. Aquest mateix dilluns, el Barça va emetre un comunicat en contra de la resolució i a favor del diàleg.

Convocada una manifestació per al mateix dia a Barcelona

El partit coincideix (26 d'octubre) amb el dia de la convocatòria de manifestació que van efectuar dilluns un centenar d'entitats, associacions i sindicats de la societat civil per a respondre a la sentència del Suprem que condemna els líders independentistes a penes d'entre 9 i 13 anys de presó.

L'Eurolliga prohibeix avançar el Barça - Alba de divendres

El Barça de bàsquet va temptejar l'Eurolliga per canviar de data el partit de divendres contra l'Alba de Berlín. Segons ha pogut saber el periodista de Catalunya Ràdio Ernest Macià, es va produïr una trucada des del club al màxim organisme del bàsquet continental per temptejar un possible canvi de data. L'Eurolliga, però, ho va desestimar.

 

 

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut