BARÇA

Koeman: "Les paraules de Messi són molt positives per a l'equip"

El tècnic del Barça ha reiterat que li aniria bé incorporar un davanter centre i un central si la situació econòmica ho permet. L'entrenador no farà rotacions, tot i tenir un calendari molt carregat

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip jugarà dijous al camp del Celta. Koeman, però, ha hagut de contestar més preguntes sobre temes diversos de l'actualitat blaugrana que no pas del partit contra el conjunt gallec.

Koeman ha parlat, per exemple, de les declaracions de Messi al diari Sport en què demana unitat al barcelonisme.

"No sé si les paraules de Messi faran que el meu dia a dia sigui més tranquil, però és evident que és molt positiu per a nosaltres que el capità es manifesti en aquest sentit. Tant de bo que això ens porti més calma que la que hem tingut els últims dies".

Koeman també s'ha referit a la pròxima incorporació, el lateral dret Sergiño Dest.

"Tindrem un lateral molt jove, que contribuirà al canvi generacional de la plantilla. Haurà de competir amb els altres laterals que tenim. És jove però té experiència, per exemple, a la Champions League. Estic segur que serà un jugador molt útil per al Barça".

Al voltant de la situació d'Ousmane Dembélé, Koeman diu que, de moment, compta amb ell

"Són decisions en què intervé el club i el jugador. No va jugar l'últim partit perquè ha d'esperar la seva oportunitat. Les primeres setmanes va estar molt bé físicament i després va tenir una davallada. Però ara fa dies que torna a estar a bon nivell. Mentre sigui amb nosaltres, jo compto amb ell".

Precisament sobre els últims dies de mercat, Ronald Koeman ha reconegut que aniria bé que la plantilla pogués incorporar un davanter centre i un central.

"Sabem les dificultats econòmiques que passa el club i si no pot arribar ningú, no passa res perquè estic molt content amb els jugadors que tinc ara i la seva feina. Però és cert que ens falta un 9 pur i que també som una mica dèbils en la demarcació de central. La temporada és molt llarga i per això ja hem fet entrenar amb nosaltres Santi Mingo. No vull dir que una posició sigui més important que l'altra. Veurem què s'hi pot fer".

Sobre el partit de demà al camp del Celta, Koeman ha dit que no té previst fer rotacions.

"Potser hi haurà un canvi, però no en farem gaires perquè no ho necessitem. És veritat que el calendari està molt carregat i que la setmana que ve hi ha seleccions, però hem treballat molt bé a nivell físic i ens podem permetre no fer gaires canvis".

A Koeman li han preguntat novament sobre el rendiment d'Antoine Griezmann i l'holandès ha reiterat que està més que satisfet amb el davanter francès. El Barça anirà demà mateix cap a Galícia en el que serà el primer desplaçament de la Lliga.

 

 

ARXIVAT A:
KoemanMessi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut