Messi ha enviat un missatge d'unitat al barcelonisme (EFE/Enric Fontcuberta)
Barça

Messi: "Hem d'unir-nos tots els barcelonistes i assumir que el millor encara ha d'arribar"

El capità del Barça ha volgut passar pàgina de la polèmica i ha enviat un missatge d'unitat a l'afició en unes declaracions al diari "Sport"

Leo Messi ha trencat el silenci després d'anunciar la seva continuïtat al FC Barcelona, tot i haver intentat anar-se'n del club. En declaracions exclusives al diari "Sport", el capità blaugrana ha volgut passar pàgina de la polèmica i ha enviat un missatge d'unitat a l'afició.

"Després de tantes desavinences, m'agradaria posar un punt final. Hem d'unir-nos tots els barcelonistes i assumir que el millor encara ha d'arribar."

Messi també ha fet autocrítica i ha assumit els errors que hagi pogut cometre per les seves crítiques a la junta directiva.

"Assumeixo els meus errors, que si van existir van ser només per fer un millor i més fort FC Barcelona. Sumant passió i il·lusió serà l'única manera de poder assolir els objectius, sempre units i remant en la mateixa direcció."

Per últim, el crac argentí ha insistit que sempre ha fet les coses pensant en el millor per al club.

"Volia enviar un missatge a tots els socis i a tots els culers que ens segueixen. Si en algun moment a algun d'ells li va poder molestar alguna cosa que vaig dir o vaig fer, que no tinguin cap dubte que ho vaig fer sempre pensant també en el millor per al club."

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut