Kheira Hamraoui jugant amb el PSG
Kheira Hamraoui, al centre de la polèmica un altre cop
Futbol

Kheira Hamraoui torna a jugar i Hayet Abidal se'n riu

La migcampista del PSG va torna a la titularitat un cop recuperada de l'agressió, però l'afer amb la dona d'Abidal continua vigent

redacció Esport3Actualitzat

Kheira Hamraoui va tornar als terrenys de joc després que el novembre passat fos agredida per uns desconeguts amb una barra de ferro a les cames. L'exblaugrana va ser titular davant del Saint-Étienne, en partit de la Lliga francesa. També ho va ser Aminata Diallo, que al principi va ser la principal sospitosa d'estar darrere l'agressió. Fins i tot la van detenir, però de seguida la van posar en llibertat sense càrrecs.

Després hi va haver un gir en les investigacions i va aparèixer en escena Éric Abidal, amb qui Hamraoui havia mantingut una relació quan tots dos van coincidir al Barcelona. A l'exjugador del Barça el van citar a declarar el mes de desembre passat. A conseqüència de l'afer, la dona d'Abidal, Hayet, va demanar el divorci i va començar una croada personal de desprestigi contra la migcampista francesa.

 

Aquesta croada va tenir continuïtat ahir, coincidint amb el retorn de la jugadora a la titularitat amb el PSG. Hayet Abidal va riure's d'ella a les xarxes socials i, a més de fer una repiulada a un comentari d'un usuari en què deia que Hamraoui estava en el "top 10 de les bruixes més influents", Hayet Abidal va escriure un comentari contra la jugadora del PSG: "Bon partit diumenge, desitjo que siguis titular a la vida i al camp!"

 

 

Anar al contingut