Kheira Hamraoui ha tornat aquest estiu a França
Kheira Hamraoui ha tornat aquest estiu a França
Futbol

Una jugadora del PSG, detinguda per l'atac a l'exblaugrana Hamraoui a mans de sicaris

Escàndol al PSG femení. L'Equipe ha publicat que la jugadora Aminata Diallo ha estat detinguda aquest dimecres al matí, investigada per l'assalt que va patir la seva companya d'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Aminata Diallo va contractar els dos encaputxats que el 4 de novembre van atacar la seva companya d'equip Kheira Hamraoui? És el que intenta resoldre el Tribunal de Versalles amb la investigació que l'ha portat a ordenar la detenció aquest matí de la jugadora francesa.

Els fets

Els fets van passar de nit. L'exjugadora francesa del Barça, que aquest estiu va tornar a jugar al seu país, va patir un atac violent quan tornava d'un sopar d'equip, fet en un restaurant de París, en un cotxe conduït precisament per Diallo. "En sortir del cotxe, va veure dos desconeguts amb passamuntanyes. Un d'ells, armat amb una barra de ferro, la va acabar de treure del cotxe i la va colpejar a les cames en diverses ocasions abans que els dos atacants fugissin", informa L'Equipe.

Juguen a la mateixa posició

Diallo, de 26 anys, i Hamraoui, de 31, competeixen per la mateixa posició de mig centre tant al PSG com a la selecció francesa. En cas de confirmar-se la vinculació amb el cas de Diallo, que l'any passat va jugar cedida a l'Atlètic de Madrid, caldrà esclarir la motivació que hi havia darrere.

Si el que pretenia organitzant l'atac era passar al davant de la campiona d'Europa amb el Barça a les alineacions del PSG, ho estava aconseguint. Des del dia de l'atac, Hamraoui s'havia perdut un partit de Lliga i un de Champions. Diallo va ocupar el seu lloc a l'onze de les parisenques i a la convocatòria de la selecció francesa, on Hamraoui havia tornat després de dos anys d'absència.

Més problemes de seguretat en l'òrbita del PSG

El PSG confirma la detenció. El club parisenc ha emès un comunicat de "condemna enèrgica cap a la violència comesa" en què afirma "haver pres les mesures necessàries per garantir la salut, el benestar i la seguretat de les seves jugadores", i ha assegurat "estar treballant per posar llum als fets".

En qualsevol cas, fa un temps que el PSG s'ha convertit en habitual de la secció de successos. Aquest cas tèrbol s'afegeix a la llista d'incidents que han afectat les seves plantilles de professionals. Com els atracaments a les cases dels jugadors coincidint amb els partits, que han obligat el club a posar-hi vigilància 24 hores, o els robatoris en ple carrer, on l'última víctima ha estat Ander Herrera.

Anar al contingut