Imatge de molts corredors arribant alhora a meta
Groves ha guanyat en l'arribada a Sabadell (Volta)
Ciclisme

Kaden Groves, guanyador de la quarta etapa de la Volta a Catalunya

El ciclista australià s'ha imposat a l'esprint final a Bryan Coquard, que no ha pogut aguantar l'última arrencada

Redacció Esport3Actualitzat

Kaden Groves (Alpecin-Deceuninck) guanya la quarta etapa de la Volta a Catalunya, de 188,2 quilòmetres, amb inici a Llívia i arribada a Sabadell.

L'esprint final torna a decidir l'etapa d'avui. En el últims metres, el ciclista australià ha estat el més fort i s'ha acabat imposant a l'esprint final a Bryan Coquard (Cofidis) i Corbin Strong (Israel–Premier Tech).

 

Roglic continua líderant la Volta

A la classificació general no hi ha canvis. Roglic segueix líder, empatat a temps amb Evenepoel. El tercer classificat és Ciccione, amb una diferència de 19 segons dels dos primers classificats.

El corredor sabadellenc David de la Cruz ha anat al grup capdavanter durant una bona estona, però no ha pogut guanyar a casa.


Cataldo, operat amb èxit

L'equip Trek-Segafredo ha informat que s'ha operat amb èxit Dario Cataldo, el seu corredor que dilluns, en la primera etapa, va patir múltiples fractures i un neumotòrax.

En el comunicat, l'equip italià explica que es recupera del postoperatori a l'UCI on està en observació per valorar si cal fer alguna altra cirurgia addicional per les fractures a les lumbars que pateix.


Així seran les pròximes etapes

Etapa 5

La cinquena etapa pot decidir aquesta edició de la Volta. Els corredors sortiran de Tortosa i tindran al davant 176 km, amb dos colls de tercera, el de Bot i el de Som, i un final molt exigent al Port, amb unes rampes que són un terreny immillorable per als escaladors. Qui en surti líder tindrà molts números per ser el guanyador de la Volta.

 

Etapa 6

La penúltima etapa es disputarà entre Martorell i Molins de Rei, dues poblacions del Baix Llobregat gairebé veïnes, però els ciclistes hauran de recórrer 183 km. En el tram final hauran de superar els colls de la Creu d'Aragall i de Fontpineda, que no semblen prou durs per provocar diferències.

 

Etapa 7

I la traca final arribarà diumenge, amb l'habitual arribada a Montjuïc. Abans d'afrontar les 6 voltes a la muntanya olímpica, amb les 6 pujades al castell, els corredors faran un recorregut per l'àrea metropolitana i hauran de coronar el coll de Begues, de segona categoria. Si hi hagués poques diferències entre els primers, Montjuïc podria acabar de decidir la classificació.

 
La passada edició 101, conquistada pel colombià Sergio Higuita, va tenir l'emoció de comptar amb 6 líders diferents en 7 etapes:
Anar al contingut