Bolsonaro va visitar Neymar a l'hospital el juny del 2019 (@jairbolsonaro)
Futbol

Juninho Pernambucano ataca Neymar pel seu suport a Bolsonaro

Redacció Esport3Actualitzat

El Brasil viu pendent de la proclamació d'un nou president després del comicis i dividit pel triomf de Lula da Silva, amb diverses protestes al carrer a favor del fins ara president.

Aquesta divisió dels ciutadans també ha arribat entre els futbolistes, després del ressò que va tenir el suport explícit de Neymar a Jair Bolsonaro.,

Juninho Pernambucano, que va portar l'Olympique de Lió a guanyar set vegades la Lliga 1, marcant, a més, 100 gols en 350 partits, ha declarat recentment:

"Em poso malalt quan veig jugadors de dretes brasilers com Neymar donant suport als feixistes. Venim de baix i som el poble. Com podem estar a l'altra banda?"

 

 

L'exfutbolista segueix lligat al club francès com a director esportiu, i no ha dubtat a pronunciar-se amb contundència sobre el suport de Neymar a Bolsonaro.

Neymar Jr va ser motiu de càntics dels seguidors de Lula un cop sabuts els resultats de les eleccions:

 

Neymar declara el seu suport a Bolsonaro a través de les xarxes socials

Neymar va publicar un vídeo a través del seu compte de TikTok, on té més de vuit milions de seguidors, declarant el seu suport a Jair Bolsonaro. Les imatges del futbolista demanant el vot pel líder de la ultradreta es van viralitzar durant la campanya electoral.

El vídeo, que va ser retuitejat per Bolsonaro, va encendre les xarxes socials: només el compte de TikTok de Neymar va sumar en menys de dues hores 7,4 milions de reproduccions.

El futbolista del PSG va reaccionar a Twitter davant l'onada de missatges que el critiquen per donar el vot al candidat d'ultradreta.

"Parlen de democràcia i de moltes coses, però quan algú té una opinió diferent és atacat per la mateixa gent que parla de democràcia."

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut