Filipe Luis juga una pilota davant Jurado (EFE)
Espanyol

José M. Jurado: "És un punt amb gust de glòria"

Els jugadors de l'Espanyol són conscients que l'empat al Vicente Calderón és com una victòria. Juanfran, de l'Atlètic, és l'altra cara de la moneda

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol José Manuel Jurado ha qualificat com un "magnífic resultat" l'empat obtingut al Vicente Calderón contra l'Atlètic de Madrid, "un gran rival i un camp complicat". "És un punt amb gust de glòria. Hem empatat en un camp molt difícil com el Vicente Calderón i davant d'un grandíssim rival. Crec que és un gran resultat", ha comentat el jugador de l'Espanyol.

Jurado també ha lamentat no haver aprofitat les dues clares ocasions que ha tingut l'equip i la gran actuació del porter eslovè de l'Atlètic, Oblak. "Hem tingut dues clares ocasions, però ens ha faltat definir. En qualsevol cas, crec que hem fet un gran partit. Hem tancat bé les línies i tot l'equip ha estat molt bé", ha explicat.

Juanfran: "Tenim jugadors per canviar partits, però avui no ha pogut ser"

Juanfran Torres, defensa de l'Atlètic de Madrid i exjugador de l'Espanyol, ha assegurat que el seu equip té jugadors per canviar partits quan estan encallats, però amb l'Espanyol "no ha pogut ser". Juanfran ha lamentat no haver pogut sumar els tres punts per aprofitar l'empat entre el Barça i el Reial Madrid i ha assegurat que l'Atlètic mereixia la victòria. "Aquest equip té alternatives, capacitat de reacció, tenim jugadors de tota mena per canviar partits i normalment ho fem, però avui no ha pogut ser", ha declarat.

Quique Sánchez Flores: "És un punt de molt nivell"

L'entrenador de l'Espanyol ha assegurat que el punt aconseguit al Vicente Calderón (0-0) "és de molt nivell". "Cal donar-hi valor, perquè ho hem aconseguit davant un equip que ens havia d'exigir molt. Hem tingut les dues ocasions més clares del partit, però hem d'estar contents, perquè crec que l'equip segueix competint i està bé. Cal donar valor al que s'ha aconseguit, perquè ha costat molt", ha afegit l'entrenador.

"Això forma part del procés de millora que estem experimentant. Estem competint en la millor lliga, juntament amb la Premier, i és important deixar la porteria a zero. Però és una feina que tot just ha començat. Encara no estem on volem, però competim", ha explicat Quique Sánchez Flores.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut