Motociclisme

Jorge Lorenzo afronta amb un còmode coixí de 77 punts el Gran Premi dels Estats Units, a Indianapolis

Aquest cap de setmana es disputarà el Gran Premi de motociclisme dels Estats Units, en què Jorge Lorenzo intentarà confirmar la seva superioritat al capdavant de la classificació de MotoGP. Abans, però, alguns pilots han aprofitat les hores prèvies per relaxar-se en una pista de bàsquet. Tot i això, el contrast entre un altíssim jugador de bàsquet i els menuts pilots de motos és evident. Entre Rik Smits, exjugador dels Pacers, i els catalans Dani Pedrosa i Marc Márquez, la diferència d'alçada és molt clara. És la gran virtut dels pilots: la seva lleugeresa unida a un domini de la moto que aquest cap de setmana demostraran a Indianapolis.

Actualitzat
Dani Pedrosa i Marc Márquez fan poc més de metre i mig d'alçada. Ideal per al motociclisme, però no per al bàsquet. Rik Smits fa 2 metres i 13 centímetres. Amb la lesió a l'espatlla que arrossega des de Brno, Márquez s'ha limitat a posar per les càmeres. Mentre que Dani Pedrosa ha intentat fer de base dels Indiana Pacers... Amb la pilota a la mà té més futur que el seu company d'equip, Andrea Dovizioso.

Però on vol destacar el pilot de Castellar és a una altra pista: el circuit d'Indianapolis, on l'any passat va marcar la "pole" però va caure en cursa. Qui va guanyar? Jorge Lorenzo, que aquest any arriba al mític circuit nord-americà amb la calculadora a la mà: té 77 punts d'avantatge respecte a Pedrosa i ja ha començat a fer el compte enrere per aconseguir el seu primer títol mundial en la categoria reina. L'avalen les set victòries en deu curses que suma al campionat. Tant el mallorquí com Pedrosa començaran a treballar aquest divendres a la tarda per ser els primers a travessar la llegendària "brickyard", permanent al circuit des de fa 101 anys.
Anar al contingut