Andrea Dovizioso ha estat el més ràpid en els primers entrenaments lliures (Reuters)
Motociclisme

Dovizioso marca el ritme en els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Àustria

El pilot italià de Ducati ha estat el més ràpid, seguit per Maverick Viñales i Dani Pedrosa, mentre que Marc Márquez només ha pogut acabar en una discreta setena posició

Actualitzat

El mundial de motociclisme arriba a un dels traçats més ràpids, el circuit austríac d'Spielberg. Llargues rectes on les Ducati poden explotar al màxim la seva velocitat i acceleració. La marca italiana no ha fallat però les altres escuderies també han sabut adaptar-se al Red Bull Ring.

Andrea Dovizioso ha esperat al final del segon entrenament lliure per fer el millor crono de la jornada. Però només ha millorat en dues dècimes el temps de la Yamaha de Maverick Viñales, i en quatre l'Honda de Dani Pedrosa. Marc Márquez s'ha quedat en la setena posició dels temps combinats. La missió del líder del mundial és la de millorar amb vista als entrenaments oficials de dissabte, ja que l'Honda pot ser competitiva en el traçat austríac.

La pluja, la gran protagonista en el matí de les Moto2

Les Moto2 han estat les últimes de sortir a l'asfalt del Red Bull Ring i just en els primers minuts els núvols negres del cel austríac han complert les amenaces i han descarregat una pluja intensa sobre el circuit. En pocs segons, els pilots han començat a caure. Prop d'una desena han anat per terra. El més malparat de tots, ha estat Danny Kent que després de protagonitzar un incident amb Àlex Marquez s'ha aixecat coixejant i ha necessitat l'ajuda del pilot català per poder abandonar el revolt on ha caigut.

Pel que fa als temps, poques referències tenint en compte la meteorologia. Miguel Oliveira ha estat el més ràpid (1.31,2), Dominique Aegerter ha acabat segon (1.31,3) i Morbidelli, tercer, a tant sols vuit centèsimes. Els catalans Isaac Viñales i Àlex Márquez han fet quart i cinquè respectivament.

Joan Mir, el més ràpid a la primersa sessió; Canet, a la segona

Joan Mir ha aconseguit fer el millor temps en els primers entrenaments lliures del GP d'Àustria de la categoria de Moto3 que s'està disputant en el Circuit de Spielberg, amb un temps de 1.37,5. En segona posició, ha acabat Canet, a tres dècimes i, a només quatre, ha acabat Marcos Martínez.

El català Albert Arenas segueix recuperant sensacions després de la seva reaparició a la prova de la República Txeca de la setmana passada i no ha pogut passar de la setzena posició. Qui ha donat la sorpresa ha estat Romano Fenati, un dels pilots més competitius de la graella, que ha acabat divuitè.

En la segona sessió, el més ràpid ha estat Aron Canet en uns entrenaments amb la pluja com a convidada no desitjada. Segon ha estat el pilot de Malàisia, Adam Norrodin, i Enea Bastianini ha fet el tercer millor temps en les poques voltes que els pilots han pogut completar.

 

Anar al contingut