L'extrem del Tottenham Son Heung-min va discuplar-se durant la celebració del primer gol.
Futbol internacional

Heung-min Son demana perdó a André Gomes després de marcar un gol contra l'Estrella Roja

El jugador coreà del Tottenham va demanar disculpes a André Gomes durant la celebració del seu primer gol després de la greu lesió que va patir el jugador portuguès de l'Everton

Actualitzat

El Tottenham va vèncer l'Estrella Roja de Belgrad per 0-4 i el coreà, Son Heung-min, va participar a la golejada marcant dos dels quatre gols del seu equip. El jugador asiàtic ha estat protagonista al llarg de la setmana per una acció que va passar a l'últim partit de la Premier League que el va enforntar amb l'Everton i on Son va causar una esgarrifosa lesió a André Gomes.

És per això que ahir, durant la celebració del primer gol, Son va demanar perdó durant la celebració davant de les càmeres i ho va reiterar en declaracions a la cadena BT Sport.

"Han estat dies molt durs. Em sap molt, molt de greu. M'he adonat que soc un afortunat, per tot el suport que he rabut dels aficionats i dels companys."

Per la  seva part, André Gomes va ser operat amb èxit del turmell dret i ahir va publicar un video a Twitter agraint el suport rebut. Malgrat la duresa de la lesió, el seu entrenador, Marco Silva, ha dit en roda de premsa que podria tornar a jugar aquesta mateixa temporada.

 

Anar al contingut