Kheira Hamraoui en una imatge d'arxiu
Kheira Hamraoui en una imatge d'arxiu
futbol

Hamraoui trenca el silenci: "En aquell moment vaig pensar que m'hi quedava"

L'exjugadora del Barça ha parlat a L'Équipe de la brutal agressió amb barres de ferro per part d'uns encaputxats

Redacció Esport3Actualitzat

Kheria Hamraoui ha trencat el silenci després de la greu agressió que va patir fa set mesos. L'exjugadora del Barça ha parlat a L'Équipe de la brutal agressió que va rebre per part d'uns encaputxats mentre es desplaçava amb el seu cotxe. La jugadora del PSG té ganes d'aclarir els fets, tot i que ha deixat entreveure que la investigació en curs afecta algunes companyes seves que no han rebut bé les sospites.

La jugadora francesa ha explicat els detalls del moment en què dos encaputxats la van treure del cotxe per agredir-la brutalment amb barres de ferro. Hamraoui també ha reconegut que ha estat enfonsada anímicament per l'agressió i per la persecució que va patir per part de molts mitjans.

"En aquell moment vaig pensar que m'hi quedava, cridava de dolor. Vaig intentar protegir-me el màxim possible. Van ser cinc minuts insuportables. En tinc un record molt dolorós."

L'exfutbolista del Barça ha expressat que encara està confusa pel que va passar i que no imagina els motius pels quals va patir aquella agressió.

"Abans de l'atac, jo feia una vida molt senzilla com a esportista. Ara sento ràbia, és una injustícia. Em faig moltes preguntes: per què jo?, per què tanta violència contra mi?"

Un dels interrogants que més li volten pel cap és de quina informació disposaven els agressors. Els atacants van esperar Hamraoui a l'hora justa en un moment molt determinat que només el seu cercle proper sabia.

Després de l'atac, a l'abril, va tenir una discussió durant un entrenament amb la seva companya Sandy Baltimore. La futbolista, però, ha tret ferro a la situació. Segons diversos mitjans, Hamraoui sospitava que algunes companyes estaven implicades en l'atac, una sospita que no va caure gens bé al vestidor.

L'exfutbolista del Barça també ha denunciat el tracte que ha rebut per part d'alguns seguidors i a les xarxes socials.

"Vaig notar un nivell d'odi i agressivitat absurd. No tothom té capacitat de protegir-se a les xarxes socials i aquestes situacions poden degenerar fins al punt de tenir pensaments foscos."

Un dels altres focus d'aquest cas ha estat la relació íntima que va tenir amb Abidal. Hamraoui ha volgut deixar clar que aquest fet no té res a veure amb el que li va passar i que ho veu com una cortina de fum dels mitjans.

"El tema d'Éric Abidal no té res a veure amb l'agressió de què vaig ser víctima. Crec que és una cortina de fum creada per allunyar-nos de la veritat."

També ha reconegut que arran de l'agressió ha hagut de viure controlada per agents de seguretat i que ha reduït el seu entorn d'amistats.

Un gran 'hematoma' a la part posterior de la cuixa dreta és només una de les lesions de Hamraoui (L'Equipe)
Un gran hematoma a la part posterior de la cuixa dreta és només una de les lesions de Hamraoui (L'Equipe)

Però encara queden moltes incògnites obertes sobre l'atac que va patir l'exjugadora del Barça, que no s'aclariran del tot fins que no s'acabi i es faci pública la investigació. La futbolista del PSG s'ha recuperat a poc a poc de l'agressió. Ha tornat a jugar i fins i tot ha estat internacional amb França.

Anar al contingut