Futbol

Guardiola: "Si algun equip pot remuntar, aquest és el Barça"

L'extècnic blaugrana no dona el Barça per eliminat de la Champions, tot i la golejada que va encaixar a París. "Continuen sent el millor equip del món i tornaran a fer callar els crítics", diu

Actualitzat

El tècnic del Manchester City, Josep Guardiola, ha trencat aquest divendres una llança en favor del Barça en declarar que "continuen sent el millor equip del món", tot i el contundent 4 a 0 encaixat en l'anada dels vuitens de final de la Champions davant el Paris Saint-Germain.

Guardiola s'ha confessat "sorprès" pel resultat, però al mateix temps ha comentat que "hi ha molta competència, hi ha equips molt bons, i això pot passar, en una bona tarda d'uns i en una mala tarda dels altres. A mí també m'ha passat".

Però l'ex-entrenador blaugrana no dóna per mort els blaugranes. "Si hi ha algun equip que pot remuntar, aquest és el Barça. És normal que es parli molt aquests dies perquè és un equip que en 10 anys  ha dominat el món del futbol. El meu consell, coneixent-los una mica a Luis i als jugadors, és que no els critiquin gaire perquè tornaran a treure'ls la raó. Ho han fet abans i ho tornaran a fer", ha indicat.

El tècnic de Santpedor, d'altra banda, ha assenyalat que el davanter Gabriel Jesús s'estarà "entre dos i tres mesos de baixa" després de la lesió que es va fer en l'últim partit del City.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut