Lliga de Campions

Guardiola: "L'equip que té Messi té més possibilitats de guanyar la Champions"

El tècnic del Manchester City confessa en una entrevista a TV3 que el Barça és el favorit per conquerir la Lliga de Campions perquè pot comptar amb un jugador de la qualitat de Leo Messi

Actualitzat

El tècnic del Manchester City, Pep Guardiola, ha assegurat en una entrevista a TV3 abans de l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Basilea que el FC Barcelona és l'equip amb més opcions de guanyar la Champions perquè té l'avantatge de comptar amb un jugador com Leo Messi.

"Segueixo pensant el mateix. L'equip que té Messi, sincerament, té més possibilitats perquè controla el joc com ningú altre. Però, evidentment, hi ha altres candidats com el Madrid, els altres equips anglesos o la Juventus. No és per posar pressió al Barça, però tenir a Messi és sempre un avantatge."

Guardiola també ha lloat la feina del seu amic Ernesto Valverde a la banqueta blaugrana, finalista de la Copa del Rei i líder indiscutible de la lliga espanyola.

"Els números parlen per si sols, crec que han fet partits molt bons. No he seguit tots els partits, però els resultats ho marquen per si sols. Ja estan a la final de Copa. Ja són cinc anys seguits i és una mostra de la bona feina que estan fent. I a la lliga estan en una posició dominant. És fantàstic i tant de bo ens puguem trobar a la final."

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut