Futbol

Gil Marín: "Analitzarem la possibilitat de presentar una altra denúncia contra el FC Barcelona"

El conseller delegat de l'Atlètic de Madrid no descarta presentar una altra denúncia contra el club blaugrana a la Federació Espanyola per haver negociat amb un jugador amb contracte en vigor

Actualitzat

El conseller delegat de l'Atlètic de Madrid, Miguel Ángel Gil Marín, ha deixat entreveure la possibilitat de tornar a "presentar una denúncia" contra el FC Barcelona per ficar-se en les seves negociacions de renovació amb Antoine Griezmann, un jugador amb contracte en vigor.

"Nosaltres hem tingut la batalla amb el Barcelona. Jo crec que no queda cap mena de dubte, no només en el reportatge, sinó en la quantitat de proves que nosaltres tenim, que el Barça s'ha ficat en unes converses entre l'Atlètic i un jugador amb contracte en vigor. Això és il·legal. Ja analitzarem la possibilitat de tornar a presentar una denúncia, en aquest cas a la Federació Espanyola, que és la competent", ha declarat en una entrevista al programa "Ser Deportivos" de la Cadena SER.

Gil Marín ha recalcat l'alt preu a pagar per enfrontar-se a clubs poderosos econòmicament.

"Són batalles que comporten un desgast molt gran, no només econòmic, sinó personal. Fa tres anys amb el City per Diego Godín, fa dos anys també amb el City per Lucas, fa dos anys amb el PSG per Diego Simeone... Amb el Barcelona portem tres episodis, primer va ser Koke, després Saül i ara Antoine."

D'altra banda, Gil Marín també ha explicat com va convèncer Griezmann per quedar-se a l'Atlètic.

"No només amb diners, encara que evidentment és important. Va ser venent-li ser protagonista d'un projecte ambiciós. Aquí és protagonista, i a Barcelona no deixaria de ser un soldat al servei de Leo Messi, és veritat que és el millor jugador del món i que qualsevol que arribi al seu costat és per ajudar-lo a construir la seva història. Aquí és a l'inrevés: Antoine pot construir la seva història al voltant de la de l'Atlètic de Madrid".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut