Gerard Piqué entrenant-se amb la selecció espanyola (Reuters)
Barça

El documental en què Griezmann va anunciar el seu futur, fet per una productora de Piqué

El central blaugrana és soci copropietari de Kosmos Studios, que va fer "La decisión", i va contribuir a alimentar la incertesa sobre el futur del francès

Actualitzat

Abans que se sabés la decisió final d'Antoine Griezmann sobre el seu futur, ja es va saber per què el francès mantenia fins al límit la incògnita: estava gravant un documental anomenat "La decisión" en què s'anaven seguint les interioritats de les negociacions, els dubtes del jugador i tot allò que el gran públic no acostuma a veure quan hi ha una negociació d'aquesta magnitud.

Es dona la circumstància, a més, que el documental estava realitzat per Kosmos Studios, una productora amb seu a Barcelona i Los Angeles i que té Gerard Piqué com a soci copropietari. El central blaugrana, tot i estar a les hores prèvies del debut d'Espanya al Mundial, va tenir temps d'anar alimentant la incertesa a les hores prèvies amb missatges a les xarxes socials.

 

 

Un dels que també es va apuntar a afegir morbo és Samuel Umtiti, company de Piqué al Barça i de Griezmann a la selecció francesa.

 

 

Queda per aclarir si els dos jugadors blaugranes sabien que el desenllaç de la història perjudicava el seu club, que durant mesos havia fet saber que Griezmann estava lligat i ben lligat. En qualsevol cas, després que la decisió fos de domini públic, Piqué va tornar a fer ús de les xarxes socials per justificar aquesta posada en escena tan poc habitual.

 

Anar al contingut