Gianluigi Buffon al final del partit contra el Barça (EFE)
Gianluigi Buffon al final del partit contra el Barça (EFE)
Lliga de Campions

Gianluigi Buffon recorda als companys i aficionats de la Juventus que encara no han eliminat el FC Barcelona

Buffon, capità de la Juventus, no vol que el seu equip es confiï. Té molt present el 6 a 1 que va encaixar el PSG al Camp Nou

Actualitzat

El capità de la Juventus, Gianluigi Buffon, ha demanat calma als seus companys i als aficionats de l'equip. En unes declaracions a la cadena "Sky Sport", el porter recorda que tot i el 3-0 de l'anada dels quarts de la Lliga de Campions encara no han eliminat el FC Barcelona. Buffon ha afirmat que "estem satisfets per haver fet bé la nostra feina, però això encara no s'ha acabat. Ningú ens ha donat encara la Copa, i de fet ni hem aconseguit passar a la següent ronda".

El porter no oblida el que va viure el PSG a la tornada dels vuitens de final d'aquesta competició al Camp Nou. Buffon ha explicat que "quan acaba una nit com la de dimarts sempre tens la sensació que encara no s'ha acabat del tot. La força del Barça, i el que li va passar al PSG, ens ha de servir per anar a Barcelona amb atenció i humilitat".

Gianluigi Buffon, amb 1 a 0 al marcador, va fer una aturada decisiva davant d'Andrés Iniesta. L'italià ha dit que "va ser una intervenció molt complicada, fruït de l'instint i una bona lectura de la jugada. En aquests casos és com un ball, on has de triar el moment correcte. Aquestes són la mena d'aturades que has de fer si vols estar a l'alçada d'aquest equip".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut