Dybala celebra un dels seus dos gols contra el Barça (EFE)
Lliga de Campions

La premsa italiana defineix Dybala com el "nou Messi" i lloa l'exhibició de la Juventus contra el Barça

Els diaris esportius italians han utilitzat adjectius com "immens", "màgic" o "marcià" per definir l'actuació de Dybala i han destacat que l'argentí va guanyar de manera contundent el duel amb el seu compatriota Lionel Messi

Actualitzat

La premsa italiana ha lloat aquest dimecres l'argentí Paulo Dybala, que va marcar un doblet en el triomf de la Juventus enfront del FC Barcelona en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, i el defineix com "el nou Messi". Els diaris esportius italians ha utilitzat adjectius com "immens", "màgic" o "extraterrestre" per definir l'actuació de Dybala i han destacat que l'argentí va guanyar de manera contundent del duel amb el seu compatriota Lionel Messi.
   
"La Gazzetta dello Sport" treu en portada el titular "Immensa Joia", jugant amb el sobrenom de Dybala i amb la felicitat de la Juventus després de la golejada d'ahir, i afegeix que el davanter dels torinesos va coronar el seu talent davant Messi. El diari de les pàgines rosades considera que la Juventus va donar una "lliçó al Barcelona" amb una prestació "de somni" i que els catalans van viure un nou malson, com a París, referint-se a la contundent desfeta per 4-0 que van patir els blaugranes en l'anada dels vuitens de final al Parc dels Prínceps.

"Corriere dello Sport" ha apostat per un titular atrevit i parla en portada d'"El nou Messi", amb una foto de Dybala que celebra un dels seus dos gols. El diari romà explica en la seva primera pàgina que la "Juventus va encarrilar l'eliminatòria" amb una actuació que li dona la possibilitat de "somiar" amb el triomf final en la Lliga de Campions.


Segueix en la mateixa línia el diari torinès "Tuttosport", que publica a la portada "Qui és Messi? El marcià és Dybala". La golejada de la Juventus ha tingut ressò també als diaris generalistes, com "La Repubblica", que titula "La Juventus esborra Messi i Neymar", o el torinès "La Stampa", que ha publicat un "Espectacle Juventus".

Anar al contingut