Leo Messi, capcot després de la derrota del Barça a Torí (EFE)
Barça

La premsa esportiva catalana no té pietat i critica amb duresa el mal partit del Barça a Torí

"L'Esportiu" recorda el malson de París amb el títol "Sant tornem-hi", l'"Sport" obre portada amb "Crucificats", coincidint amb l'inici de la Setmana Santa, i "Mundo Deportivo" aprofita unes paraules de Luis Enrique per titular amb "Molt trist i molt greu"

Actualitzat

El Barça s'haurà d'encomanar a una altra remuntada històrica després de perdre al camp de la Juventus (3-0) en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Els blaugranes van sortir adormits i Dybala, en 22 minuts, va encarrilar l'eliminatòria per als italians amb dos gols. Quan el Barça va reaccionar va haver d'anar a remolc d'un equip com la Juve, que a la contra és molt perillós.

El canvi de sistema tàctic i l'entrada d'André Gomes per Mathieu en la segona part no van solucionar un gran cosa, i, a la sortida d'un córner, Chiellini va arrodonir el marcador amb el definitiu 3-0, que deixa els blaugranes amb un peu i mig fora de les semifinals.

La premsa esportiva catalana d'avui ha estat molt crítica amb el mal partit del Barça al Juventus Stadium. "L'Esportiu" recorda el malson de París amb el títol "Sant tornem-hi", l'"Sport" obre portada amb "Crucificats", coincidint amb l'inici de la Setmana Santa, i "Mundo Deportivo" aprofita unes paraules de Luis Enrique per titular amb "Molt trist i molt greu".

Anar al contingut