Piqué va presenciar aquesta setmana partits del Mutua Madrid Open (EFE)
Barça

Gerard Piqué vol organitzar una competició de tenis internacional que rivalitzi amb la Copa Davis

El central blaugrana estaria enllestint la creació d'una competició amb els millors tenistes del circuit

Actualitzat

Gerard Piqué és un home inquiet i el seu pròxim projecte podria estar vinculat amb l'esport però no tindria a veure amb el futbol sinó amb el tenis. Això és el que es desprèn d'una informació del diari digital El Español segons la qual el central del Barça estaria preparant una competició internacional de tenis amb els millors jugadors.

D'acord amb aquesta informació, la competició seria una mena de Copa Davis, però concentrada en el temps per complir amb les demandes dels jugadors amb millor rànquing, que darrerament donen l'esquena a la competició organitzada per la Federació Internacional de Tenis (ITF).

Les converses de Piqué estan avançades, sempre segons El Español. El futbolista i empresari barceloní sembla que ja té un acord amb l'ATP per a un contracte de llarga durada, i també seu per a l'esdeveniment, que es disputaria a Doha (Qatar). Aquest projecte, si s'acaba portant a terme, podria posar en perill la continuïtat de la Copa Davis. En qualsevol cas, això explica que darrerament s'hagi vist Piqué presenciant tornejos de l'ATP.  

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut