Tenis

Garbiñe Muguruza, la nova número 1 de la WTA per l'eliminació de Pliskova en els quarts de final de l'Open dels EUA

Dilluns, quan la WTA publiqui el seu rànquing, Muguruza figurarà en el primer lloc

La derrota de la tenista txeca Karolina Pliskova en els quarts de final de l'Open dels EUA davant la nord-americana Coco Vandeweghe (7-6, 6-3) permetrà a la hispano-veneçolana Garbiñe Muguruza ser la número 1 del tenis mundial en categoria femenina a partir de proper dilluns, quan la WTA publica el rànquing actualitzat, tot i haver estat eliminada en els vuitens d'aquest torneig.

Pliskova, que ocupava el primer lloc de la llista del tenis femení des del passat 17 de juliol, necessitava arribar a la final del torneig nord-americana per defensar els punts que va guanyar la temporada passada. Muguruza serà la segona tenista espanyola a encapçalar el tenis mundial. L'altra va ser Arantxa Sánchez Vicario l'any 1995. En categoria masculina, Rafael Nadal, Carlos Moyà i Juan Carlos Ferrero també es van guanyar aquest honor.