El trident ofensiu del Barça (Reuters)
El trident ofensiu del Barça (Reuters)
Futbol

Galca es manté fidel a la seva aposta ofensiva contra un onze de gala blaugrana

Galca s'ha mantingut fidel al seu 4-2-3-1 ofensiu. L'onze de Luis Enrique per al derbi contra l'Espanyol a l'estadi de Cornellà-el Prat, amb els millors jugadors disponibles.

Actualitzat

Luis Enrique no s'ha guardat res de cara al primer derbi dels tres d'aquest gener. A la porteria, l'habitual de la lliga, Claudio Bravo. La defensa està integrada per Dani Alves, Gerard Piqué, Javier Mascherano i Jordi Alba. Al mig del camp hi haurà tres homes, Ivan Rakitic, Sergio Busquets i Andrés Iniesta. I al davant, el temut trident amb Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr. Un onze titular de gala, el mateix que es va imposar al River Plate a la final del Mundial de Clubs.

Constantin Galca s'ha mantingut fidel a la seva aposta ofensiva, tot i el perill de voler jugar un partit obert contra el FC Barcelona. Pau López serà el porter titular. Els quatre homes de la defensa seran Javi López, Álvaro, Enzo Rocco i Víctor Álvarez. Pape Diop i Jordán formaran el doble pivot, amb una línia al davant de tres homes, Burgui, Marco Asensio i Hernán Pérez. La referència en punta serà Felipe Caicedo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut