Luis Suárez lamenta una ocasió perduda davant del Betis (EFE)
Luis Suárez lamenta una ocasió perduda davant del Betis (EFE)
Futbol

Barça i Espanyol afronten un gener complicat marcat pels 3 derbis que jugaran en només dues setmanes

Barça i Espanyol es veuran les cares 3 vegades en només 12 dies. Aquests, però, no seran els seus únics compromisos difícils en un mes de gener força atapeït per als dos conjunts de Barcelona

Actualitzat

El FC Barcelona afrontarà un mes de gener d'allò més complicat. Aquest dissabte jugarà al camp de l'Espanyol (16.00) el primer dels tres derbis del mes contra els blanc-i-blaus. Els altres dos, corresponents als vuitens de la Copa del Rei, tindran lloc el 6, dia de Reis, i el 13.

Tornant a la Lliga, els blaugrana haurien d'agafar una mica d'aire el dia 9 contra el Granada al Camp Nou abans de rebre l'Athletic Club de Bilbao el 17. El dia 23 de gener els de Luis Enrique visitaran el camp del Màlaga per tancar el mes el dia 30, novament al Camp Nou, davant del segon de la Lliga, l'Atlètic de Madrid. A aquests partits s'haurien d'afegir els dos de quarts de Copa, els dies 20 i 27 de gener, en el cas que eliminin l'Espanyol.

El calendari de l'Espanyol tampoc és fàcil. A més dels tres partits contra el seu gran rival, els "pericos" visitaran els camps de dos equips de la zona mitja de la classificació com Eibar i Getafe abans de rebre a Cornellà-el Prat un Vila-real en zona de Lliga de Campions i visitar el Bernabéu del tercer classificat, el Reial Madrid. Un final de mes que encara es podria complicar amb dos partits més de Copa si l'Espanyol surt victoriós del seu duel de vuitens contra el Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut