Copa

Eusebio: "No ens hipotecarem amb la Copa"

L'entrenador blanc-i-vermell assegura que el Girona hi posarà el coll a Montilivi per eliminar el Madrid a la Copa, però insisteix a recordar que la prioritat del club és assegurar la permanència a la màxima categoria

Actualitzat

Eusebio ha comparegut davant dels mitjans de comunicació amb un regust agredolç després de veure com el Girona encaixava un 4-2 al Bernabéu en el partit d'anada dels quarts de final de Copa. No serà fàcil, però el tècnic assegura que sortiran a Montilivi amb la màxima intensitat en el partit de tornada:

"Volem gaudir del partit de tornada i podem garantir que hi posarem el coll per passar l'eliminatòria. No serà fàcil, són dos gols en contra, però ho donarem tot."

 

A l'hora d'analitzar amb detall el partit, Eusebio té molt clar que es queda amb la segona part, malgrat que és quan el Madrid ha sentenciat el matx, i és que aplaudeix la intensitat amb què han jugat els seus homes.

"En el primer temps hem sortit una mica contemplatius i el Madrid se n'ha aprofitat. En el segon temps, en canvi, hem estat molt més competitius. Aquesta ha de ser la nostra línia. Potser hem marcat massa aviat i no hem sortit gaire concentrats. Els jugadors han entès que feia falta pujar una marxa."

 

Pel que fa a les prioritats en les competicions, el tècnic blanc-i-vermell no s'amaga que el més important és assegurar la permanència a la màxima categoria, fins i tot encara que això suposi caure eliminats als quarts de final de la Copa.

"Cal gestionar els recursos amb l'objectiu d'encarar els partits de Lliga amb les millors opcions. Intentarem passar la ronda de Copa del Rei, però no ens hipotecarem."

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut