Xavi, a la sortida de l'entrenament d'aquest dissabte
Xavi, a la sortida de l'entrenament d'aquest dissabte
barça

El primer impacient és Xavi: "Estic expectant per la decisió de Messi"

El tècnic del Barça no s'atreveix a parlar de noms de futur per la incertesa econòmica del club, però amb l'argentí fa una excepció

Redacció Esport3Actualitzat

Ja sense Busquets ni Alba, i amb quatre juvenils inèdits, el Barça tanca diumenge a Vigo la Lliga que fa setmanes que té a la butxaca. A banda de rubricar els objectius secundaris de l'equip, com el pitxitxi de Lewandowski o el rècord de porteries a zero de Ter Stegen, el Celta-Barça pot ser l'últim partit d'alguns jugadors. Xavi no ha volgut donar noms. El proper projecte depèn del pla de viabilitat que ha d'aprovar LaLiga:

"Pel que fa al pla de viabilitat el club i el president em transmeten optimisme i que estigui tranquil. Estic més pendent del futbol que de coses extraesportives, però soc conscient que el club treballa amb tres escenaris. La situació no em deixa parlar amb els jugadors que podrien marxar, hem d'esperar."

En el capítol d'altes, reconeix novament que la prioritat és l'arribada d'un pivot defensiu, sense concretar. El tècnic de Terrassa no s'ha atrevit a parlar de Rubén Neves ni Gundogan, candidats a heretar el rol de Busquets, però amb un argentí que coneix bé ha fet una excepció:

"Ens pot ajudar en moltes facetes i també em faria il·lusió. No parlo només com a tècnic, sinó com a culer. Estic expectant per la decisió de Messi."

Per acabar Xavi, molt pendent de la final d'Eindhoven, ha llançat un elogi a la feina de Rafa Márquez al Barça Atlètic, que aquest dissabte arrenquen la promoció contra el Castilla:

"L'objectiu a principi de temporada no és l'ascens, és que els jugadors millorin. I aquest curs ho han fet."

Pal a Mourinho: "Espero no caure mai en aquesta imatge"

Xavi ha estat crític amb l'actuació istriònica amb els àrbitres d'un col·lega seu com José Mourinho després de perdre la final de l'Europa League:

"Cadascú actua com ho sent i més si et sents perjudicat en una final. Però els entrenadors hem de ser exemples, els primers en predicar amb una bona conducta. Espero no caure mai en la imatge de Mourinho."

Xavi i Mourinho, en una imatge d'arxiu
Xavi i Mourinho, en una imatge d'arxiu

 

Anar al contingut