Gavi i Joan Laporta es fotografien amb la samarreta del Barça
Gavi i Joan Laporta es fotografien amb la samarreta del Barça
Barça

L'acte de renovació de Gavi esdevé un homenatge a la Masia: "S'ha de viure"

"Des de petit m'han ensenyat a treballar i ser humil", ha reconegut el de Los Palacios, blaugrana fins 2026

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça té Gavi per estona. El jugador de Los Palacios, denominació d'origen d'altres cracs com Jesús Navas o Fabián Ruiz, ha signat la renovació del contracte que el lliga al Barça fins al 2026 --quan tindrà 22 anys-- en un acte que ha servit per reivindicar els fruits de la Masia.

Des de la gespa del Camp Nou, que malgrat l'horari de tarda en dia laborable ha comptat amb 5.000 persones, majoritàriament joves, Pablo Martín Páez Gavira ha posat en valor el paper del pilar de la formació blaugrana per assimilar el seu pas meteòric del planter al primer equip del FC Barcelona. Hi va arribar amb 11 i n'acaba de fer 18:

"A la Masia m'han ajudat molt a saber portar la situació. És una cosa única, s'ha de viure. Estic molt agraït a cuiners, tutors... tot el que envolta la Masia, des de petit m'han ensenyat a treballar i ser humil."

Abans d'acabar, se li ha fet entrega d'una samarreta amb el text "La Masia" i el dorsal 186. I és que el 29 d'agost de 2021, quan l'andalús només tenia 17 anys i 62 dies, es va convertir en el 186è jugador del planter que debutava a l'elit culer.

Un cop ha finalitzat l'acte de renovació, Gavi ha atès els aficionats a la botiga oficial del Barça a les instal·lacions del Spotify Camp Nou.

Laporta s'emociona parlant d'Iván de la Peña

El primer d'agafar el micròfon ha estat Joan Laporta, que ha posat Gavi com a "paradigma de talent i esforç". Al president també se l'ha vist emocionat quan ha agraït el paper del representant del futbolista, Iván de la Peña, per fer arribar a bon port una negociació que va superar algunes turbulències.

En aquest sentit, i per si quedava algun dubte, el mateix jugador ha remarcat que "la meva família (present a l'estadi), el meu representant i jo sempre hem tingut molt clar que volíem continuar aquí. És on porto somiant des de petit".

Després de l'acte, Gavi ha estat signant samarretes a la botiga oficial de l'estadi. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut