Espanyol

L'Espanyol rep un gerro d'aigua freda a l'últim instant (2-2)

L'Eibar ha empatat en el minut 98 amb un gol de Puado, que havia marcat els dos gols pericos, en pròpia porteria

• Revolució total contra l'Eibar amb tres centrals i tres cares noves: Sergi Gómez, Víctor Ruiz i Edu Expósito.
  • Jon Bautista, el davanter de referència de l'Eibar, ha superat Fernando Pacheco quan només s'havien disputat cinc minuts de partit (0-1).
  • Al minut 35, una passada de Stoichkov ha acabat amb el que hauria estat el segon gol de Bautista, però la jugada ha quedat invalidada a instàncies del VAR per fora de joc de l'assistent.
  • Al minut 42, Brian Oliván ha fet una gran centrada i Luca Zidane ha desviat la rematada d'esperó de Javi Puado al pal. Ha sigut el preludi del que seria l'empat de l'Espanyol: a passada de Jofre Carreras, aquest cop sí, Puado ha empatat el partit en temps afegit de la primera part (1-1).
  • L'Espanyol ha capgirat el marcador al minut 56': Martin Braithwaite és travat a l'àrea quan encarava Luca Zidane i Puado marca el penal (2-1)
  • Però quan sembla que els tres punts es quedaven a casa, a l'últim minut del temps de descompte, una falta mal defensada ha permès a Juan Berrocal fer una rematada franca de cap. Puado, en el seu intent d'evitar l'empat, ha acabat firmant l'autogol que significava el 2-2. L'Espanyol ha reclamat una falta prèvia al gol per empenta d'Arbilla a Roger que, vistes les imatges, sembla prou clara.