Griezmann dona el triomf al Barça a Ipurua (0-1)

Els blaugranes, amb un equip amb molts canvis, han protagonitzat una primera part molt espessa i, al segon temps, Ilaix Moriba ha marxat del camp lesionat

El Barça ha saltat a la gespa d'Ipurua amb un braçal negre per la mort de l'exporter Francesc Arnau. Amb Messi i Pedri de vacances i Ter Stegen lesionat, Koeman ha fet molts canvis a l'onze tot i que ha seguit apostant pel sistema amb tres centrals. Respecte l'últim partit a l'equip titular hi ha hagut fins a set novetats: Neto, Mingueza, Dest, Junior, Trincao, De Jong i Dembélé.

Amb el Barça sense opcions a la Lliga i l'Eibar ja descendit a Segona, els locals han estat els qui més perill han generat a la primera part, davant un Barça molt espès que no generat cap ocasió.

Passat el primer quart d'hora, Mingueza ha estat providencial en tallar una ocasió de Sergi Enrich. I a la mitja hora, Neto ha posat una mà salvadora a un xut de Kike García, després d'un contraatac que havia conduït Arbilla.

A la represa, Koeman ha donat entrada a Umtiti, Alba i Braithwaite. Poc després que comencés la segona part, Ilaix Moriba s'ha lesionat al turmell esquerre en aquesta acció i no ha pogut continuar. En el seu lloc, ha entrat Riqui Puig.

En el tram final del partit, el Barça ha marcat l'únic gol del partit. Després d'una centrada de Dembélé, amb algun rebot, Griezmann ha engaltat la pilota i s'ha apuntat el 0-1 del triomf. L'Eibar ha tingut l'empat amb un xut d'Inuai que Araujo ha enviat al travesser. El Barça acaba la Lliga tercer a la classificació, mentre l'Eibar s'acomiada de la Primera Divisió.