Bàsquet

Els jugadors del FIATC Joventut col·laboren amb la recollida solidària del Banc dels Aliments

La totalitat de la plantilla del FIATC Joventut, amb els capitans Nacho Llovet i Sitapha Savané al capdavant, volen solidaritzar-se amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments, i aquest divendres al migdia, quan s'acabi l'entrenament, aniran al centre comercial Màgic Badalona per efectuar la compra d'aliments, que lliuraran al Banc d'Aliments. Els jugadors verd-i-negres estaran entre les 15.00 i les 15.30 hores col·laborant i recollint aliments de les persones que vulguin participar amb aquesta obra benèfica.

Actualitzat

Tota la plantilla del FIATC Joventut, amb els capitans Nacho Llovet i Sitapha Savané al capdavant, volen solidaritzar-se amb el Gran Recapte del Banc d'Aliments, i aquest divendres al migdia, quan s'acabi l'entrenament, aniran al centre comercial Màgic Badalona per comprar aliments que lliuraran al Banc dels Aliments. Els jugadors verd-i-negres estaran estaran les 15.00 i les 15.30 hores col·laborant i recollint aliments de les persones que vulguin participar amb aquesta obra benèfica.

"Aquesta recollida d'aliments a nivell nacional és una cosa que toca tothom, crec que en cada racó d'Espanya haurien involucrar-se en el Banc dels Aliments. Els jugadors som uns ciutadans més, i crec que com tots tenim el deure de donar suport i aportar el nostre gra de sorra, som persones que tenim la sort de tenir feina, que no és poc avui en dia", ha explicat Saavné.

Cinc quilos d'aliments a canvi d'una entrada

Per tots aquells aficionats que vulguin venir al partit de dissabte 30 de novembre a les 19.55 al Palau Olímpic de Badalona davant el Bàsquet Fuenlabrada, si porten cinc quilos d'aliments bàsics (oli, llet, llegums o conserves de peix) a l'entrada de l'Olímpic els donaran una entrada per veure el partit. Aquesta iniciativa tindrà la col·laboració dels Voluntaris de Badalona, que, des de les 19.00, estaran recollint aliments en aquesta campanya.

Amb aquesta acció, els jugadors del FIATC Joventut volen conscienciar la massa social de la Penya de la necessitat de col·laborar aportant aliments al Gran Recapte del Banc dels Aliments.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut