Els jugadors no han disputat la pilota al primer minut per protestar contra els àrbitres
Els jugadors no han disputat la pilota al primer minut per protestar contra els àrbitres (EFE)
ESPANYOL

L'Espanyol no disputa el primer minut contra l'Almeria com a protesta

La demanda de l'espanyolisme, sorgida de la iniciativa de la Federació de Penyes amb l'adhesió del club, s'ha vist confirmada pel gest al terreny de joc

Redacció E3Actualitzat

No han pogut anar de negre, però han trobat una forma de sumar-se a la protesta de l'espanyolisme contra els arbitratges rebuts. Els jugadors pericos no han disputat la pilota durant el primer minut de l'últim partit de Lliga, el que els enfrontarà a l'Almeria a l'RCDE Stadium.

Els jugadors del conjunt entrenat per Rubi, que necessiten treure algun punt del RCDE Stadium si volen seguir sent de Primera sense dependre de tercers, ja coneixen la iniciativa blanc-i-blava i l'han respectat no pugnant per l'esfèrica.


Dol i protesta a l'Espanyol: tots de negre a l'estadi

D'aquesta manera, la queixa conjunta de l'espanyolisme, sorgida de la iniciativa de la Federació de Penyes amb l'adhesió del club, s'ha vist ajudada pel gest dels jugadors a la gespa. 

Al club volen que el partit es converteixi en una manifestació pels arbitratges patits contra l'Atlètic de Madrid i el València. La convicció que "a l'equip l'han fet baixar de categoria abans d'hora" ha fet confluir diverses entitats blanc-i-blaves: la Federació Catalana de Penyes, La Curva, la Penya Juvenil, l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes i el Col·lectiu Roger de Llúria, coordinats per la plataforma Perico Que Vola. La protesta, que tindrà un lema que encara es conserva en secret, provocarà que tothom vagi vestit de negre a l'RCDE Stadium i hi hagi una xiulada continuada durant el partit.

Els diversos col·lectius socials també faran una protesta contra la gestió del president, Chen Yansheng, que un dia més no serà a la llotja del RCDE Stadium. De fet, enguany només ha presenciat un partit dels blanc-i-blaus, i va ser l'Espanyol-Reial Madrid de finals d'agost.

Anar al contingut