L'Espanyol ha ennegrit la seva imatge corporativa per il·lustrar la seva adhesió a la protesta
L'Espanyol ha ennegrit la seva imatge corporativa per il·lustrar la seva adhesió a la protesta
ESPANYOL

Protesta i dol a l'Espanyol "per la justícia esportiva": tothom vestit de negre

El club s'uneix a la iniciativa de la Federació de Penyes i el partit contra l'Almeria es convertirà en una gran protesta pels últims escàndols arbitrals

Redacció E3Actualitzat

Volen una protesta sonada. I ben visible. L'Espanyol-Almeria de diumenge es convertirà en una manifestació pels arbitratges patits contra l'Atlètic de Madrid i el València. La convicció que "a l'equip l'han fet baixar de categoria abans d'hora" ha fet confluir diverses entitats blanc-i-blaves: la Federació Catalana de Penyes, La Curva, la Penya Juvenil, l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes i el Col·lectiu Roger de Llúria, coordinats per la plataforma Perico Que Vola. La protesta, que tindrà un lema que encara es conserva en secret, provocarà que tothom vagi vestit de negre a l'RCDE Stadium i hi hagi una xiulada continuada durant el partit.

Possible protesta a la gespa

El gol fantasma de Griezmann validat insòlitament pel VAR i les tres accions polèmiques de Mestalla (gol anul·lat a Montes, falta a Braithwaite en el fatídic 2-2 i penal sobre el mateix danès en l'afegit) mereixen una resposta contra la Lliga i la Federació, segons els periquitos. L'expectació se centra ara en el paper que podrien tenir també els jugadors en aquesta demanda col·lectiva, que podrien saltar al terreny de joc també amb una samarreta negra. De moment, ja ho ha fet el club:

Els diversos col·lectius socials també faran una protesta contra la gestió del president, Chen Yansheng, que un dia més no serà a la llotja del RCDE Stadium. De fet, enguany només ha presenciat un partit dels blanc-i-blaus, i va ser l'Espanyol-Reial Madrid de finals d'agost.

Anar al contingut