Barça

Detalls de la reunió de Laporta amb Jorge Messi

El president blaugrana confirma una trobada recent amb el pare de Leo Messi i explica de què van parlar

Redacció Esport3Actualitzat

La possibilitat que Leo Messi pugui tornar algun dia a vestir-se la samarreta del Barça planeja gairebé des del moment que l'astre argentí va deixar el club blaugrana, ara fa dos estius. Recentment va transcendir una reunió entre Joan Laporta i el pare de Leo, Jorge Messi. El mateix Laporta l'ha reconegut i n'ha donat detalls:

"Ens hem vist, sí. Vam parlar de la situació, el vaig felicitar perquè va guanyar l'Argentina. Ell sap que ens vam alegrar de que Messi guanyés el Mundial. Vam parlar de l'homenatge a Leo. Com podeu imaginar té un carinyo extraordinari pel Barça. I no em facis parlar d'en Leo perquè està al PSG i vull respectar el club i el jugador."

Davant la insistència de l'entrevistador, el director de Mundo Deportivo, Santi Nolla, Laporta no dona massa pistes, però explica que "el tema de Leo no va de calers. Estem parlant d'un homenatge", abans de repetir que es va veure obligat a prendre la decisió de no renovar Leo Messi davant la delicada situació del Barça l'estiu del 2021.

"La situació era molt complicada, no teníem fair-play, la Lliga tampoc no ho permetia. M'hagués agradat que continués i no vaig saber-ho fer. Vaig haver d'escollir i vaig escollir la institució."

ARXIVAT A:
Laporta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut