La caiguda de Gavi dins l'àrea
La caiguda de Gavi dins l'àrea (Reuters)
Barça

El VAR no veu penal en una caiguda de Gavi dins l'àrea

El blaugrana ha rebut una clara empenta quan estava sol davant del porter rival, però l'acció ha acabat en un polèmic fora de joc

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha encaixat la tercera derrota consecutiva al Camp Nou. Els de Xavi han estat incapaços d'igualar el gol inicial del Rayo i desaprofiten una clara ocasió de certificar la segona posició a la Lliga. El mal partit dels blaugranes s'ha pogut arreglar en l'acció més polèmica del partit.

Passada de Memphis a dins l'àrea que ha recollit Gavi. El migcampista es disposava a fer el llançament quan ha rebut una clara empenta per darrere que l'ha desequilibrat i l'ha fet caure. El col·legiat ràpidament ha fet un gest amb les mans assenyalant que no hi havia res i, acte seguit, ha xiulat fora de joc.

La polèmica arriba en què el VAR no ha mostrat la línia per justificar el fora de joc, i a l'única presa mostrada en televisió sembla no haver-hi posició incorrecta de Gavi, que podria ser habilitat per Ivan Balliu. En tot cas, la decisió del col·legiat no ha estat rectificada i l'ocasió blaugrana per empatar s'ha acabat esfumant.

L'acció del polèmic fora de joc de Gavi


Resum del Barça-Rayo Vallecano (0-1)

Anar al contingut