Barça

Un Barça sense reacció torna a perdre al Camp Nou (0-1)

El Barça continua en una dinàmica negativa pel que fa al joc i als resultats. Tercera derrota consecutiva al Camp Nou, un fet històric que reflecteix la falta de rumb actual

Xavi LemusActualitzat

El partit contra el Rayo era una magnífica oportunitat per fer un pas gairebé decisiu per aconseguir una plaça per a la Champions de la pròxima temporada. A l'onze titular només dos canvis respecte al partit de dijous a Anoeta: Dest per Alves i Eric per Piqué. El primer temps blaugrana ha ofert les mateixes males sensacions que les últimes actuacions. És a dir, un joc molt pla i poca profunditat, l'ordre defensiu del Rayo ofegava amb facilitat les arribades blaugranes. Per més inri la primera arribada visitant era una passada d'Isi a l'espai que davant la passivitat de Dest i la mala col.locació d'Eric Garcia acabava en el gol d'Álvaro Garcia. Era el minut 6. A partir d'aquí, domini esteril local que tan sols ha generat perill en dues rematades al pal per part de Jordi Alba i, posteriorment, Gavi. La resta, actuació gris i discreta.

Al descans es quedava Dest al vestidor i el lloc l'ocupava Lenglet, desplaçant Araujo al lateral dret. El joc del conjunt de Xavi no ha millorat i el tècnic egarenc ha provat totes les fòrmules possibles fent entrar Nico, Memphis, Luuk de Jong i Adama. L'equip no trobava els espais i li ha costat moltíssim inquietar la porteria del Rayo. Tot i això, s'han produit opcions per empatar com un xut d'Alba, una ocasió de Memphis sol dins de l'àrea i un xut des de la distància novament del davanter holandès que desviava Dimitrievski.

Els últims minuts han estat de setge sobre la porteria de Dimitiriesvski i en una acció s'ha produit un penal escandalós sobre Gavi que Díaz de Mera no ha volgut assenyalar. L'arbitratge, un cop més, parcial i en contra dels interessos blaugranes. I tot seguit una acció individual d'Adama que treia amb una gran aturada Dimitrievski. L'àrbitre ha afegit 12 minuts davant de les perdues de temps visitants, en aquest temps els madrilenys han pogut fer el segon en un xut al pal de Ciss. Mentre que Dembélé ha pogut empatar en una rematada que treia sota els pals Catena. Però el Barça no ha tingut sort i continua en una dinàmica negativa pel que fa al joc i als resultats, primer cop a la història que perd 3 partits consecutius com a locals.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut