Neymar es lamenta després del segon gol del Manchester United (EFE/EPA/YOAN VALAT)

El United dona la sorpresa a París (1-2)

Els anglesos derroten el PSG per 1 a 2 gràcies a un gol de Rashford en el minut 87. El lateral gallec Angeliño marca dos gols en la victòria del Leipzig davant de l'Istanbul Basakshir en l'altre partit del grup H; en el grup F, la Lazio supera 3 a 1 el Dortmund amb un gran Immobile

El Manchester United s'ha avançat en el marcador en el minut 23 amb un penal que ha transformat Bruno Fernándes. Un penal, això sí, amb suspens, ja que l'ha hagut de repetir. En el primer, llançat pel mateix jugador, l'ha aturat Keylor Navas, però l'han fet tornar xutar ja que Navas no estava al damunt de la línea. Ja a la segona meitat, en el minut 55, Martial, en una llançament de córner, s'ha marcat en la seva porteria sense que De Gea, que havia salvat el United de l'empat, pogués fer-hi res. Però Rashford, en el 87, ha rebut la pilota al límit de l'àrea, ha encarat i ha deixat un xut sec, ras i inabastable per a Keylor Navas.

A Leipzig, els locals s'han avançat amb un gran gol del gallec Angeliño en el minut 16. Gran assistència de Kampl i millor control del lateral esquerra, que remata a la mitja volta per establir el 0 a 1. I en el 20, doblet d'Angeliño. Pèrdua de l'Istanbul i ràpida contra dels alemanys, que defineix tal com li ve Angeliño.

La Lazio, en el grup F, ha obert el marcador en el minut 6. Ciro Immobile, el seu golejador, fet l'1 a 0 després d'una errada defensiva del Dortmund. Correa ha recuperat una pilota davant de la passivitat defensiva alemanya i ha assistit Immobile que ha batut Bürki. I a la sortida d'un córner, en el minut 23, Luis Felipe, amb el cap, supera el porter Hitz i col·locava el 2 a 0 en el marcador. En el 71, Haaland, el de sempre, aprofita una gran assitència per trencar la pilota i establir el 2 a 1 i tornar entrar dins del partit. Gran assistència de Reyna. La Lazio ha sentenciat, en el minut 76, amb un gol d'Akpo-Akpro a passada de Ciro Immobile, el més destacat del partit. En l'altre partit del grup, el Bruges s'ha imposat al camp del Zenit en el minut 93 gràcies a un gol de De Ketelaere, que, després d'una gran jugada col·lectiva, desfeia l'empat a 1.