Primera Divisió

El Sevilla sua de valent per superar el Numància i se situa segon de forma provisional (1-0)

El Sevilla ha hagut de suar de valent per superar el Numància al Sánchez Pizjuán. Un solitari gol de Renato en el minut 82 quan els sorians jugaven amb deu per l'expulsió de Cisma ha permès l'equip de Manolo Jiménez situar-se provisionalment en la segona posició, a 12 punts del Barça, a l'espera del que faci el Madrid contra l'Osasuna. Durant molts minuts, sobretot a la primera part, els visitants han tingut contra les cordes el Sevilla però el debutant Javi Varas, substitut del sancionat Palop, ha estat decisiu amb les seves aturades.

El Sevilla ha tornat a demostrar que vol acabar la Lliga entre els quatre primers classificats. Els andalusos han superat amb més problemes dels previstos el Numància per 1-0 i es mantenen a 12 punts del Barça, segons en solitari, a l'espera del que faci aquest diumenge el Madrid contra el Numància.

El pròxim rival del Barça a la Lliga ha plantat cara durant molts minuts però ha topat amb un inspirat Javi Varas. El porter, que ha debutat amb el primer equip del Sevilla per la sanció de Palop, ha estat providencial amb les seves aturades i ha evitat que els visitants s'avancessin en el marcador.

En l'inici de la segona part, el Numància s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Domingo Cisma. El defensa sorià ha vist la segona targeta groga d'una manera molt rigorosa i ha deixat el seu equip en inferioritat. Amb molts minuts per endavant, el Sevilla s'ha abocat a l'atac en busca de la victòria i en el minut 82 ha arribat l'únic gol del partit. Renato ha estat l'encarregat de polvoritzar la resistència numantina i ha permès al seu equip sumar tres punts vitals en el partit número 50 de Manolo Jiménez a la banqueta sevillista. Amb 38 punts, el Sevilla ha igualat la millor primera volta de la seva història. Va ser la temporada 2006-07, amb Juande Ramos com a tècnic.