Gianmarco Nicosia
Gianmarco Nicosia ha estat providencial per al Palerm (Palermo Today)
Waterpolo

El Sabadell perd a Palerm per 9 a 7 i haurà de remuntar en la final de l'Eurocup

Un gol de penal del nord-americà Irving dos segons abans del final ha permès al Telimar Palerm superar el Sabadell per 9 a 7 en l'anada de la final de l'Eurocup. El dia 26, per Esport3, la tornada

Xevi BardoletActualitzat

L'Astralpool Sabadell ha fet moltes coses bé en la primera part, però ha fallat en el més important, el gol. Quan no era el porter Gianmarco Nicosia, eren els pals. Encara bo que Eduardo Lorrio també ha brillat i ha aturat un penal. Però els de Marco Baldineti sempre han portat la iniciativa. 4 a 3 al descans, tot estava per fer.

El perill ha arribat en el tercer quart, amb els sabadellencs ja més impacients en atac i amb dos gols seguits del Palerm en superioritat -no semblaven notar la baixa de la seva estrella, Mario del Basso. 6 a 3. Però han aparegut dos cracs del Sabadell, ben vigilats fins aleshores; Sanahuja i el boia Banicevic. Dos gols per posar-se a 1. Els de Quim Colet han afrontat l'últim període sense Fran Valera, expulsat per joc violent, però han sumat un sol més de Banicevic per empatar a 6.

Ha semblat que, amb un Lorrio fantàstic, es tornaria cap a terres catalanes amb un bon botí. Però en un tram final surrealista, els italians s'han tornat a estirar. Fent el 9 a 7 a dos segons per al final i de penal. Un penal que ha costat d'entendre; Ramiro Veich hauria retornat il·legalment al joc tenint ja 3 exclusions. La tornada, el dissabte 26, per Esport3.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut