El Sabadell-Barcelona, renyit fins al final (@CN_Sabadell)
Waterpolo

El Sabadell es classifica per a la final de l'Eurocup per segon cop a la seva història

L'equip vallesà perd a Can Llong davant el Natació Barcelona (8-9), però la victòria per dos gols d'avantatge a l'anada els dona la classificació

L'Astralpool Sabadell s'ha classificat per jugar la final de l'Eurocup, tot i perdre davant del seu públic contra el Natació Barcelona per 8-9. La victòria a l'anada per dos gols (10-12) ha estat determinant per a la classificació. Ara, el Sabadell s'enfrontarà al Telimar Palerm, després que l'equip sicilià ha eliminat els seus veïns de l'Ortigia.

L'equip vallesà buscarà guanyar el seu primer títol continental contra el Palerm, la primera la va perdre l'any 2012 contra el Sovona italià

El partit entre Sabadell i el Barcelona s'ha jugat a un ritme trepidant i l'equilibri en el marcador s'ha mantingut en tres dels quatre quarts (2-1, 2-3, 0-2 i 4-3). En els últims minuts, els jugadors del Natació Barcelona s'han llançat a igualar el partit, però els vallesans s'han tancat molt bé.

L'equip de Víctor González ha arribat a igualar l'eliminatòria i ha disposat d'un avantatge de dos gols (6-8) a menys de tres minuts del final. Llavors ha aparegut Fran Valera, que ha anotat dos gols que han permès empatar el partit a 8 i donar la classificació al seu equip. De res ha servit que 28 segons abans del final Blai Mallarach marqués el 8-9 definitiu.