Waterpolo

El Sabadell guanya el Barcelona en l'anada de les semifinals de l'Eurocup(10-12)

En una anada de les semifinals de l'Eurocup marcada pels increïbles parcials de la segona part, el Sabadell ha estat més sòlid davant el Barcelona

La semifinal catalana de l'Eurocup de waterpolo està més decantada per a l'Astralpool Sabadell, que ha superat el CN Barcelona per 10 a 12 i jugarà la tornada a casa el 9 de febrer. Però encara està oberta, després d'una gran reacció local en l'últim quart.

Els vallesans, més rodats i ara mateix menys castigats per la covid-19, ja han començat més forts davant un Barcelona que s'ha encomanat al boia Roger Tahull. Després de l'1 a 3 al final del primer quart, Tahull i Marc Valls han empès els cenebistes cap a la reacció en el segon. 5 a 5 al descans.

Però en la represa, la contundència de l'equip de Quim Colet ha estat màxima. Parcial d'1 a 7 en els següents 8 minuts, amb Bernat Sanahuja i Gonzálo López Escribano imparables.

Amb el 6 a 12, el desànim regnava en la graderia local, però el seu equip ha oblidat els errors defensius i s'ha posat a picar pedra. Parcial de 4 a 0 i 10 a 12 final.

L'altra semifinal, el duel sicilià entre l'Ortigia i el Palerm, encara no ha començat ja que el partit d'anada s'ha hagut d'ajornar.