Sandra Paños amb la samarreta amb el logotip de La Marató
La Marató

El repte de la portera del Barça Sandra Paños per La Marató

La futbolista blaugrana se suma a La Marató per recaptar fons per a la salut sexual i reproductiva

Redacció Esport3Actualitzat

La implicació amb La Marató de 3Cat arriba a tots els racons, figures i àmbits. També a l'esport. Exemple ho és el repte que s'ha proposat la portera del Barça, Sandra Paños, per recaptar fons per a l'edició d'aquest any dedicada conjunt de malalties i problemes relacionats amb la salut sexual i reproductiva.

La jugadora blaugrana ha marcat l'objectiu de recaptar 1.000 euros amb un donatiu mínim de 5 euros i amb la possibilitat de guanyar la seva samarreta de joc que duu el logotip de La Marató. En aquest enllaç podeu veure el "repte" de Paños i fer-hi un donatiu.

Aquest és el missatge de la portera del Barça:

"Si aconsegueixo arribar a l'objectiu, sortejaré la meva samarreta entre tots els donants.

Donatiu mínim de 5€ per participar en el sorteig.

La salut sexual i reproductiva són un tema importantíssim. És bàsic tenir la major informació possible a l'abast de tothom, però sobretot dels més joves. Per això em sumo a la causa de La Marató.

Moltes gràcies!"

 

Les malalties i problemes relacionats amb la salut sexual encara estan sovint envoltats de tabús i estigmes que en dificulten la visibilització i normalització.

Són malalties que tenen una prevalença de 3 milions de persones a Catalunya, especialment entre dones i joves, i una incidència de més de 210.000 casos nous cada any.

ARXIVAT A:
SalutLa Marató
Anar al contingut