El representant de Gareth Bale, molest amb els jugadors del R. Madrid (Reuters)
Futbol

El representant de Gareth Bale es queixa que "els companys no li passen la pilota"

Després de la derrota del R. Madrid a l'anada de semifinals de la Champions amb la Juve i l'empat d'aquest dissabte amb el València, el representant de Bale ha fet unes explosives declaracions assegurant que els seus companys "no li passen la pilota"

Actualitzat

El Madrid, després de l'ensopegada aquest dissabte amb el València a la Lliga (2-2), se centra ara en la Champions League. Els d'Ancelotti juguen el proper dimecres amb la Juventus, amb la intenció de protagonitzar una remuntada que els doni el passi a la final de Berlín, i la opció de guanyar la 11a Copa d'Europa.

L'equip, però, no arriba en el seu millor moment físic ni psicològic. La derrota a l'anada de les semis a Torí i el gairebé comiat de la Lliga no els ha provat gaire bé als blancs, cosa que obliga a Ancelotti a fer un entrenament més psicològic perquè l'equip arribi amb la intensitat necessària per acabar bé la temporada. 

Explosives declaracions del representant de Bale

El vent, però, no bufa de cara i els problemes surten del no res. Les últimes declaracions del representant de Gareth Bale no ajuden que l'equip gaudeixi de la pau necessària. Jonathan Barnet ha llançat un contundent missatge al Reial Madrid i els seus jugadors: "A Bale els seus companys no li passen la pilota" i això provoca que la seva carrera estigui "patint". El representant de Bale ha demanat que el gal·lès tingui més protagonisme i "així es convertirà en el millor jugador del Madrid. Si li passen més la pilota, ell demostrarà el que és". 

Tot i això, Barret ha donat un punt de pau assegurant que "la majoria de gent estaria enfonsada per aquesta situació, però ell està decidit a triomfar amb el Madrid. Podría haver-se queixat o haver trucat a la porta d'Ancelotti, però Bale no vol molestar ningú. El futur de Bale és blanc". 

Ensurt amb Kroos i possible reaparició de Benzema

L'aspecte psicològic combinat amb les possibles pèrdues de jugadors per lesió no ajuden que el Madrid pugui afrontar el final de temporada al 100%. Ahir, l'ensurt el va protagonitzar el migcampista alemany Toni Kroos, que es va haver de retirar del partit contra el València, després d'un cop al maluc. Després d'unes proves mèdiques, el club és optimista de cara al partit de dimecres contra la Juve. 

El francès Benzema, que no va poder reaparèixer amb el València, continua amb la seva recuperació després d'un mes apartat dels terrenys de joc per un esquinç al genoll i també s'espera que dimecres jugui amb la Juventus. 

Anar al contingut