Copa del Rei

El Reial Madrid goleja el Melilla i passa a vuitens sense suar (6-1)

Marco Asensio (2), Isco (2), Javi Sánchez i Vinícius han fet els gols del plàcid triomf del conjunt de Solari, que s'ha classificat amb un resultat global de 10-1

Xavi TorresActualitzat

Sense marge per a cap sorpresa. Així de clar. El 0-4 del partit d'anada ha condicionat el partit de tornada, amb un Reial Madrid ple de joventut i Isco, titular i capità. El tarannà del Melilla, líder del grup IV de Segona B, permet l'anada i la tornada, un escenari magnífic per les característiques del joc del Reial Madrid. L'equip nord-africà, que juga i deixa jugar, ha tingut les primeres ocasions gràcies a Yacine (3'), García (6') i Mohamed Mizzian (12'), un davanter de 18 anys per a qui els blancs ja han mostrat interès per contractar.

A partir del quart d'hora, els de Santiago Solari han començat a manar i, també, a crear perill contra la porteria de Pedro Luis Moreno, amb Vinícius Jr. molt actiu -ha xutat tres vegades abans del descans (20', 31' i 46')- i Isco, molt protagonista en el joc, que també ha tingut la seva (31'). Els tres primers gols han arribat en sis minuts. Als 32, Marco Asensio ha fet un gran gol després d'una conducció gairebé des de mig camp. Dos després, el mallorquí ha repetit després d'aprofitar una gran passada de Vinícius Jr. Asensio, discutit en les últimes setmanes, suma ja quatre gols aquesta temporada. I als 36, el tercer, amb una passada de mèrit del mateix Asensio i una gran definició de Javi Sánchez, defensa central del planter amb força protagonisme des que Solari és el tècnic del conjunt blanc.

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica. De fet, en la primera aproximació, el Madrid ha marcat el 4-0 gràcies a una canonada d'Isco que ha anat a parar a l'escaire de la porteria del Melilla. El migcampista malagueny, barallat amb Solari, ha estat molt aplaudit per la graderia del Bernabéu durant tot el partit. Dels segons 45 minuts cal destacar la figura de Vinícius Jr. Ha creat cinc ocasions, més la darrera de les quals li ha servit per marcar el 5-0, el seu primer gol amb la samarreta blanca del Reial Madrid. El brasiler, que ha fet un partit notable, necessita millorar en la seva punteria. Els vuitens han acabat amb dos gols més, el 5-1 de Yacine, des del punt de penal (80') i el definitiu 6-1, obra d'Isco (82'), després d'aprofitar una centrada del debutant Fran García.

El Reial Madrid, a vuitens per un global de 10-1. Durant la setmana que ve jugarà tres partits (Osca, CSKA i Rayo Vallecano) abans d'afrontar el Mundial de Clubs, a Dubai.