Motociclisme

El pare de Marco Simoncelli demana "un minut de soroll" al GP de València en honor al seu fill

El pare del pilot italià Marco Simoncelli, que va morir la setmana passada en un tràgic accident al circuit de Sepang, ha demanat avui que en el Gran Premi del País Valencià que es disputarà el 6 de novembre, en comptes de fer l'habitual minut de silenci, es porti a terme un "minut de xivarri" en honor al seu fill. Durant una intervenció en un programa de televisió a Itàlia, Paolo Simoncelli ha afirmat que de vegades pensa que el seu fill ha estat "un àngel". "En lloc d'un minut de silenci, en el GP de València de diumenge vinent voldria que es fes un minut de soroll amb totes les motos de MotoGP, de Moto2 i de 125 cc enceses i fent rugir alhora els motors", ha demanat.

Actualitzat
"Ha vingut gent de tot Itàlia i de l'estranger per acomiadar en Marco. Ploren i sóc jo qui els ha de consolar. De vegades penso que Marco ha estat un àngel. Aquesta afecte em fa sentir millor i ens està ajudant molt també a nosaltres. Crec que la clau de tot aquest afecte és el seu somriure", ha afegit.

Paolo Simoncelli ha recordat com després del funeral oficiat dijous passat a l'església de Santa María de l'Assumpció de Coriano, localitat situada a la costa adriàtica italiana, va sortir al carrer i es va asseure al terra al costat del fèretre i de diversos amics del seu fill. "No sé per quina raó em vaig asseure al costat del fèretre. Em van agafar ganes d'asseure-m'hi", ha confessat el pare del pilot italià, que ha reconegut que "seria un regal immens" que es dediqués a Marco Simoncelli el nom del circuit de Misano.

"A ell aquest circuit li agradava menys que d'altres, però seria un regal meravellós si ho fessin i jo estaria disposat a fer un museu de Marco amb la seva roba i les seves coses, perquè els aficionats puguin retre-li homenatge", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut