Itàlia

Les restes mortals de Simoncelli arriben a Coriano i dijous la família en farà el funeral en la intimitat

Les restes mortals del pilot italià de MotoGP Marco Simoncelli van arribar ahir a Coriano, lloc de residència de la família i on avui obrirà al públic la capella ardent i dijous se'n celebrarà el funeral. Els familiars de Simoncelli, de 24 anys, li van donar en privat l'últim adéu i avui s'obrirà al públic des de les 9.00 fins a les 22.00 hores la capella ardent, que serà instal·lada en el teatre de la localitat. Dijous se celebrarà en privat el funeral del pilot, que va morir aquest diumenge en un accident durant el Gran Premi de Malàisia de MotoGP.

Actualitzat
L'avió amb el cos del pilot va arribar ahir al matí a l'aeroport de Fiumicino, després que dilluns se li va fer una autòpsia per determinar les causes de la mort. En l'avió viatjaven el pare de Simoncelli, Paolo, que va aparèixer visiblement emocionat; la seva parella, Kate Fretti, i el també pilot i amic Valentino Rossi.

Rossi va recordar la figura de Simoncelli i va desmentir que es vulgui retirar de la competició. "Nosaltres estàvem junts gairebé cada dia, perquè anàvem junts al gimnàs i després anàvem a fer voltes amb tot allò que portés motor. Aquests són els meus millors records", ha dit. Quan li han preguntat "S'ha dit que et retires?", va respondre molt clarament: "No sé qui ho ha dit, jo no. Potser era una notícia que feia vendre diaris."

El fèretre va ser rebut amb un sentit aplaudiment pels treballadors de l'aeroport romà, que es van concentrar en la pista per fer l'última salutació al pilot. També l'esperava el president del Comitè Olímpic Italià (CONI), Gianni Petrucci, que va donar el condol al pare del pilot en nom del món de l'esport.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut