Futbol

El Nàstic torna als entrenaments amb la plantilla que ja se sent de Primera

El Nàstic pot cantar diumenge l'ascens a Primera. Serà a Chapín, l'estadi del Xerez, un estadi ideal, ja que fins a tres equips hi han pujat els dos últims anys: el Llevant, el Celta i el Cadis. L'afició dels granes prepara un desplaçament massiu, després d'una primera comanda de 400 entrades. De moment, ja hi ha un autobús ple i s'organitzarà un vol xàrter. I a tot això, els jugadors ja se senten de Primera.

Actualitzat

El Nàstic ha tornat als entrenaments després d'un dia de festa. Els ànims, com podem imaginar, estan millor que mai amb la victòria contra el Numància. Els qui van jugar com a titulars s'han entrenat a banda, mentre que la resta de la plantilla ha completat un matí més intens.

Hi ha moments per fer bromes i, fins i tot, per enviar petons als aficionats. Merino té una sobrecàrrega i no s'ha entrenat, igual que Abel Buades, que fa setmanes que arrossega problemes físics. Ja hi ha un autobús ple per anar a Jerez, a banda de confirmar que es farà el vol xàrter d'aficionats. Tarragona es mobilitza.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut