Futbol

El Nàstic celebrarà l'ascens a Primera l'endemà d'aconseguir-lo

Les celebracions si el Nàstic aconsegueix l'ascens a Primera el cap de setmana que ve seran l'endemà del dia que l'equip pugi. Si el Nàstic guanya dissabte a Jerez, la rua grana es farà diumenge. Si l'equip de Luis César ha d'esperar els resultats dels seus rivals directes diumenge, la celebració es traslladarà a dilluns. El segon tècnic, Quico Ramírez, i el delegat de l'equip, Josep Maria Grau, han viatjat aquest dilluns a Àustria per buscar una instal·lació on fer l'estage a l'estiu.

Actualitzat

Tarragona celebrarà l'ascens del Nàstic a Primera Divisió l'endemà que s'aconsegueixi matemàticament. Si el Nàstic guanya dissabte a Jerez, la rua grana es farà diumenge. Si l'equip de Luis César ha d'esperar els resultats del seus rivals directes diumenge, la celebració es traslladarà a dilluns. Així ho ha avançat l'Ajuntament tarragoní. L'alcalde, Joan Miquel Nadal, vol una festa cívica per evitar els incidents que s'han produït a Barcelona en la celebració dels últims títols del Barça.

La Federació de Penyes ja ha tancat un vol xàrter cap a Jerez i ja està a punt d'omplir el segon. A partir de les sis de la tarda començaran a vendre els tiquets per poder viatjar en bus fins al Nuevo Chapín.

La gent que no viatgi dissabte a Jerez podrà seguir el partit del Nuevo Chapín a través d'una pantalla gegant que s'instal·larà a la plaça de la Font.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut