El Nàstic supera el Numància i ja depèn d'ell mateix per aconseguir l'ascens a Primera (1-0)

El Nàstic està cada vegada més a prop de la Primera Divisió. Els granes s'han imposat al Numància amb un solitari gol de Diego Torres en la segona part davant de més d'11.000 espectadors al Nou Estadi, que ja han celebrat l'imminent ascens de l'equip tarragoní. Amb aquesta victòria per la mínima, els homes de Luis César sumen 74 punts i són els nous líders de la categoria, amb dos punts d'avantatge sobre el Recreativo de Huelva. Els granes poden certificar l'ascens la pròxima jornada amb un empat al camp del Xerez.

La victòria del Nàstic per 1 gol a 0 davant el Numància dóna a l'equip català tres punts que el fan tocar l'ascens a la Primera Divisió, que podria aconseguir dissabte que ve, i el campionat de la categoria, èxits que només depenen de l'equip tarragoní.

El Numància ha mostrat aviat la seva millor arma i durant tot el primer temps ha buscat el cap de Miguel Cedrón i el colombià Hamilton, per aprofitar la diferència de centímetres entre atacants i defensors. Fins al minut 18, qui ha tingut aproximacions, encara que sense perill, ha estat el conjunt de Sòria. El conjunt tarragoní arribava en comptades ocasions a l'àrea visitant, mentre que tenia molta feina en defensa. Així Manel Ruz ha tret dues rematades a boca de canó en el minut 33 i després Moreno no ha sabut trobar porteria.

Fins al descans l'equip tarragoní ha disposat de dues clares ocasions, una de Merino i una altra de Bolo en el 43, per anar-se'n al descans amb avantatge. El millor del Nàstic al final de la primera meitat, Merino, ha avisat en el primer minut de la represa.

El Nàstic s'ha abocat en busca de la victòria i en el minut 63 Diego Torres ha superat Juan Pablo després d'una passada de Bolo. El Numància ha reaccionat amb un llançament al pal de Pineda, però a partir d'aquesta acció els jugadors de Goikoetxea només han aconseguit trenar tímids atacs.

Fins al xiulet final, els aficionats locals s'han dedicat a celebrar l'imminent ascens del Nàstic, que es pot fer realitat la pròxima jornada amb un empat al camp del Xerez.