Luciano Spalletti en una imatge recent a la banqueta del Nàpols (Reuters)
Futbol

El Nàpols, en erupció: Luciano Spalletti deixa la banqueta

El tècnic que va fer el miracle de guanyar l' Scudetto es retira provisionalment: sonen dos exblaugranes per succeir-lo

Actualitzat

El Nàpols va guanyar fa unes setmanes la seva primera lliga en 33 anys, però no comptarà amb el principal responsable d'un èxit que no es veia des de l'època de Maradona i Careca. Luciano Spalletti ha anunciat que deixarà la banqueta de l'equip partenopeu, confirmant així els rumors que circulaven en els últims dies. 

"Necessito descansar perquè em sento una mica fatigat, necessito estar retirat un temps. No sé si es pot parlar d'any sabàtic, però li he dit (al president) que aquesta temporada no entrenaré ni el Nàpols ni cap altre equip." 

 Spalletti, als 64 anys, ha donat una explicació molt sincera:  

"A la meva edat, es pot triar el que es vol fer. Quan al teu davant tens una ciutat com Nàpols, que mereix grans coses, t'has de preguntar si estàs capacitat. Jo aquest any no em veig capacitat." 

Dos blaugranes entre els candidats

Els rumors sobre un canvi a la banqueta del Nàpols són insistents en els últims dies i ja ha sorgit una llista de fins a 4 candidats, dos dels quals tenen passat blaugrana: Luis Enrique, actualment sense equip, i Thiago Motta, actual responsable del Bolonya. També han sonat Rafa Benítez, que ja va dirigir l'equip entre 2013 i 2015, i Vincenzo Italiano, responsable de la Fiorentina.  

Al marge de la banqueta, el Nàpols corre el perill de perdre alguns dels principals artífexs de l'Scudetto. Tant Victor Osimhen, el golejador, com El central Kim Min-jae se'ls vincula repetidament amb clubs de la Premier. 

 

 

Anar al contingut