Futbol

El mercat de fitxatges per a la temporada 2016-17 (1-7 d'agost)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2016-17

Actualitzat

05/08/16

Ballotelli, a Holanda: Segons les informacions de l'"Sport", Mario Ballotelli podria acabar cedit a l'Ajax. L'italià no entraria en els plans de Jürgen Klopp i el Liverpool podria buscar-li una sortida. Ballotelli ja va jugar cedit la temporada passada al Milan.

La cessió d'Odegaard: Segons explica el "Daily Mail", equips com el Bayer Leverkusen o l'Hamburg estarien interessats en la cessió del jugador del Reial Madrid Martin Odegaard, tot i que el Madrid el voldria cedir al Liverpool.

Nou central per al Madrid: Segons expliquen el "Marca" i el "The Sun" anglès, diversos mitjans francesos informen sobre un possible interès del Reial Madrid en Issa Diop. El central, de 19 anys, juga actualment al Tolosa. El Manchester City de Pep Guardiola també estaria interessat en el jove central.

El destí de Van Persie: Segons les informacions del portal del "Daily Mirror", Robin van Persie podria acabar jugant a l'Stoke City.

04/08/16

El Madrid voldria Alaba: Segons les informacions de l'"As", el Reial Madrid hauria fet una oferta de 65 milions d'euros al Bayern de Munic per David Alaba. Els alemanys haurien respost que volen els 65 milions més Pepe.

Vermaelen fora del Barça: "La Gazzetta Dello Sport" publica que la Roma estaria interessada en el fitxatge de Thomas Vermaelen. El Barça preferiria vendre, però la Roma podria negociar una cessió amb opció a compra.

La Juve blinda Dybala: Segons informa el diari "Tuttosport", el representant de Paulo Dybala ha viatjat a Torí per tancar la renovació i millora de contracte del davanter argentí.

Joao Mario interessa a grans d'Europa: Segons assegura el diari "A Bola", el Reial Madrid s'ha unit a l'interès del Liverpool i l'Inter de Milà per fer-se amb els serveis de l'internacional portuguès.

03/08/16

El davanter que no arriba: Segons les informacions de "La Gazzetta Dello Sport", tant l'Inter com la Juventus estarien interessats en Gabriel ‘Gabigol' Barbosa. El jugador brasiler és també a l'òrbita d'interès del Barça i els blaugranes es podrien veure obligats a ratllar un altre nom de la llista, una vegada més.

La porteria trontolla: Segons explica l'"Sport", el Barça podria fitxar el porter Diego Alves, del València. La incorporació es faria si marxessin Ter Stegen o Claudio Bravo, ja que cap dels dos es vol estar a la banqueta. El diari esportiu apunta que qui té més números per deixar el club blaugrana és Bravo.

02/08/16

Canvis en la plantilla de l'Espanyol: Segons informen l'"Sport" i l'"As", l'Espanyol estaria negociant amb Demichelis per incorporar el jugador a la plantilla. A més, Camarasa, del Llevant, també podria arribar al club perico els pròxims dies. Un que podria marxar de l'equip de Sánchez Flores és Pau López, que estaria considerant l'oferta del Tottenham.

El Madrid voldria Lautaro: Segons les informacions d'"ESPN FC", el jugador argentí Lautaro Martínez podria arribar cedit, amb opció de compra, al Reial Madrid. El jugador tindria una clàusula de rescissió de vuit milions d'euros.

L'enèsim rumor sobre Morata: Segons les informacions de "Mundo Deportivo", l'Inter de Milà estaria interessat en Morata. Pel club italià, el jugador del Madrid seria l'objectiu prioritari i no escatimaria zeros a l'oferta.

El destí de Mario Gómez: Segons publica el portal web del "Daily Mirror", el West Ham podria estar interessat en el fitxatge de Mario Gómez. El traspàs podria costar més de vuit milions d'euros al club anglès.

El retorn de Schweinsteiger: Segons explica "Sky Sports", Schweinsteiger podria tornar al Bayern de Munic. El jugador alemany no entra en els plans de Mourinho i Schweinsteiger ja coneix el club bavarès.

01/08/16

El serial del davanter: Segons el "Daily Mail", André-Pierre Gignac seria una de les opcions que té el Barça per fitxar un davanter. L'internacional francès juga actualment al Tigres mexicà i té trenta anys.

Migcampista per al Madrid: Segons les informacions del portal de la "Gazzeta World", el Reial Madrid i la Juventus pugnarien pel migcampista Nemanja Matic. Els blancs estarien disposats a pagar 25 milions d'euros al Chelsea pel serbi de 27 anys.

Pochettino, amb els ulls a l'Espanyol: Segons explica l'"Sport", l'entrenador del Tottenham, Mauricio Pochettino, s'hauria fixat en el porter de l'Espanyol Pau López i el voldria per al seu equip. El club blanc-i-blau voldria més de cinc milions d'euros i que Fazio arribés cedit a Barcelona a canvi del porter.

El PSG voldria Morata: Segons informa l'"Sport", el París Saint-Germain estaria interessat en Álvaro Morata. Unai Emery voldria un altre davanter i Florentino Pérez tindria ganes de vendre el jugador si la xifra s'aproxima als 60 milions d'euros.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut